Ćiro Blažević u suzama o Tuđmanu

Objavljeno 13.05.2018 - IzdvojenoSport

Ćiro Blažević u suzama o Tuđmanu

Hrvatska demokratska zajednica obilježava 96. obljetnicu rođenja prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Izaslanstvo stranke na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem položilo je vijenac na njegovu grobu na Mirogoju.

Vijenac su položili i na Oltaru domovine na Medvedgradu, gdje je u dvorani javne ustanove Park prirode Medvednica, održana svečana akademija na kojoj su bili brojni uzvanici, prijatelji i bivši suradnici.

Premijer Andrej Plenković rekao je da je srčani pristup Franje Tuđmana potreban Hrvatskoj i danas, te da njegovu ideju suvereniteta i jedinstva Hrvatske svi moramo njegovati i danas. Premijer je istaknuo i da je Tuđman bio dobar čovjek i da je znao svim protivnicima pružiti ruku miru, te da je to tekovina koju HDZ želi njegovati i danas.

Gotovo svi najvažniji političari Hrvatske su se danas sjetili velikog Franje Tuđmana, a Ćiro Blažević kao veliki prijatelj pokojnog predsjednika sjetio se mnogih događanja te je u suzama to podijelio s nazočnima.

Predsjednik Tuđman je jako volio sport i u ono vrijeme borbe za hrvatsku neovisnost, uvijek je našao vremena za razvoj sporta u Hrvatskoj znajući da će upravo sport napraviti najveću reklamu Hrvatske i naših kockica po svijetu, … i bio je u pravu!

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u