Britanski majstor deep housea nastupa u Sirupu

Objavljeno 14.10.2014 - Zabava

Britanski majstor deep housea nastupa u Sirupu

Nakon razuzdanog ljeta, koktela i partyjanja pod vedrim nebom u zagrebački Sirup stiže opasna porcija atmosferičnog housea koja će i najokorjelije ljubitelje ljetnog provoda natjerati na ples! Pod dirigentskom palicom britanskog majstora dubokog, jazzy zvuka – Tom Ellisa, posjetitelji će moći uživati u petak, 17. listopada 2014. godine.
Dugo razuzdano ljeto i partyjanje oko bazena i na brodovima polako, ali sigurno ostavljamo iza nas, no mjesta za nostalgiju nema jer se u zagrebačke klubove itekako vraća život. Za nadolazeći vikend zagrebački Sirup je u suradnji s Long Play kolektivom pripremio pravu poslasticu za ljubitelje dobrog zvuka. Njeno ime je Tom Ellis i u petak će kuhati sjajnu mješavinu svog prepoznatljivog dubokog, razigranog, jazzy housea i techna. Britanski majstor svoju karijeru gradi od 2003. godine i rezident je Freerotation festivala. Njegova se mnogobrojna izdanja mogu pronaći na repertoaru nekih od najdugovječnijih izdavačkih kuća, poput Classic Music Company, Nite Grooves i inih, a njegov rad obožavaju i etablirana imena kao što su Derrick Carter, Carl Cox, Soul Clap, Maya Jane Coles, Magda i drugi.
Izvrsnom Tom Ellisu pridružit će se i Lazo koji je od 2010. godine, zajedno s Lukom Cipekom, poznatiji pod svojim alter egom Jedi Jet. Duo koji posljednjih deset godina redovito izdaje za label Mo’s Ferry Prod., ovim partyjem nastavlja svoju novu klupsku večer koja se pod imenom Long Play održava po drugi puta, a cilj joj je okupiti relevantne glazbenike underground scene, zajedno s obaveznim domaćim imenima. Uz Lazu, u petak će za DJ pult stati i odličan DJ Labud (Ekstrakt) te Little G (Network_).
Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna, a uz pozivnicu upad je slobodan.

Line up:

Tom Ellis live! (Trimsound, Telegraph, Minibar | UK)
DJ Labud (Ekstrakt)
Lazo (Jedi Jet, Mo’s Ferry Prod.)
Little G (Network_)

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u