Božo Petrov jedini tužio Todorića

Objavljeno 11.10.2017 - Vijesti

Božo Petrov jedini tužio Todorića

Da nije bilo Petrova i MOSTa ne bi se ništa dogodilo od izravne odgovornosti Todorića za situaciju u Agrokoru.

Na svojem facebook zidu Petrov je nakon gostovanja na RTLu objavio slijedeći tekst:

Zoran Šprajc je gledatelje RTL.hr-a u informativnoj emisiji RTL Direkt želio podsjetiti na kaznenu prijavu protiv Ivice Todorića, koju sam podigao zbog lažiranja financijskih izvještaja. Prijavu sam podnio jer sam vidio da se po tom pitanju ništa neće napraviti. #BašZato, da bih napravio dodatni pritisak javnosti podnio sam kaznenu prijavu. Da to nisam učinio vjerujem da danas ne bi bilo ni ovog revizorskog izvješća. Sve bi se radilo kako se radilo 20 godina…

Todorić je znao kakav je MOST i da MOST nije kao HDZ ili SDP s kojima se lakše moglo pregovarati ako se dogovori neki interes. MOSTu je najvažniji državni interes svih u Hrvatskoj i da se kazni veza koja je bila između politike i Agrokora.

MOST je zasmetao HDZ do te mjere da su HDZovci radije prigrlili manjine i HNS koji doista svjetonazorski ne pripadaju HDZu što je svim zdravim ljudima pobudilo sumnju da u AGROKORU doista nešto nije kako treba i da se lopovi koji su uništili ovu tvrtku sjede visoko pozicionirani u hrvatskoj politici.

Gotovo je nevjerojatno da se Plenković mjesecima kiselo smijao na upit kada će se formirati povjerenstvo za Agrokor.

Nevjerojatno, no točno se to dogodilo.

Treba li posebno kazati da oni koji su kočili transparentnost moraju na izborima biti kažnjeni?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u