Bernardić neistinama ugrozio ugled Sabora i Kraša

Objavljeno 10.11.2017 - GospodarstvoVijesti

Bernardić neistinama ugrozio ugled Sabora i Kraša

Iz Kraša su priopćenjem reagirali na izlaganje predsjednika SDP-a Davora Bernardića u Saboru, kojim je obrazložio prijedlog za pokretanje povjerenja Vladi zbog slučaja Agrokor.

Optužujući premijera Plenkovića da je pisao lex Agrokor pogodujući Ivici Todoriću, Bernardić se, među ostalim, referirao i na članove Privremenog vjerovničkog vijeća (PVV), posebice na Maricu Vidaković, prokuristicu Kraša. Ramljak je dvije godine bio njen konzultant, dakle osoba njenog najvećeg povjerenja. Jesu li u Krašu vježbali za slučaj Agrokror, upitao je Bernardić i ustvrdio da većina u vjeću nije slučajna i da Plenković ne može objasniti da je to pošteno i slučajno.

Kategorički odbijamo sve iznesene insinuacije predsjednika SDP-a vezane uz vođenje poslovanja Kraša d.d. kojima potpuno neosnovano i neodgovorno dovodi u pitanje zakonitost poslovanja kompanije.

Smatramo nedopustivim da se u Hrvatskome saboru, najvažnijoj državnoj instituciji, olako izgovaraju neistine koje narušavaju ugled i vrijednost jedne od najvećih hrvatskih prehrambenih kompanija i svjesno obmanjuje javnost, stoji u priopćenju Damira Bulića, predsjednika Uprave Kraš d.d.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u