Auro Domus Nekretnine otvorile novi ured u središtu Rijeke

Objavljeno 09.05.2018 - Gospodarstvo

Auro Domus Nekretnine otvorile novi ured u središtu Rijeke

Auro Domus Nekretnine, brzorastuća opatijska agencija za posredovanje u prometu nekretnina, otvorila je svoj novi ured u središtu Rijeke. Tako će profesionalni agenti biti na raspolaganju klijentima na lokaciji između zgrade Prve hrvatske riječke gimnazije i zgrade „socijalnog“, na adresi Frana Supila 8, svakog radnog dana od 8 do 20 sati.
– Agencija ima svoje sjedište u opatijskoj Villi Artemis u centru grada, odnosno preuređenoj zgradi Erste banke, a kako imamo veliku potražnju za stanovima u Rijeci, ali i sve više prodavatelja koji su zainteresirani za prodaju nekretnina u ovom gradu, odlučili smo na ovaj im se način približiti i omogućiti da jednostavnije dođu do nas, kazao je direktor agencije Paolo Dessardo.
U novom, riječkom uredu Auro Domus Nekretnina, klijenti će moći dobiti cjelokupnu uslugu u posredovanju nekretnina na jednom mjestu – ponuditi svoje nekretnine na prodaju, pregledati široki portfelj nekretnina u ponudi, ali i sklopiti ugovore te riješiti svu potrebnu „papirologiju“.
Kako bi odgovorio na rastuće zahtjeve tržišta i sve veći broj upita, Auro Domus Nekretnine u potrazi su za novim agentima.
– Trenutačno imamo petnaestak agenata, ali budući da se brzo širimo, ponovo smo raspisali poziv za novim zaposlenicima željnima dinamičnog rada i motivirajuće okoline te poticajnih primanja, objasnio je Dessardo.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u