Armada i Torcida traže rješenje

Objavljeno 07.10.2014 - IzdvojenoSport

Armada i Torcida traže rješenje

Ovako više ne može. Zadnja događanja pokazuju istinskim ljubiteljima NK Rijeke i NK Hajduka da je nešto krenulo po zlu.
Među navijače Torcide i Armade uvukli su se oni kojima sport nije na prvome mjestu. Želja za divljanjem i dokazivanjem uzela je maha jer nadležne institucije nisu prema huliganima postupili oštro i bez milosti poput engleske policije.
Danas je lako otkriti koji su to huligani u bilo kojim navijačkim skupinama jer su svi stadioni pokriveni video nadzorom, a i sve veći broj pravih navijača i Torcide i Armade “pucaju po šavovima” i počinju surađivati s policijom i svojim klubovima kako bi se odstranili huligani.
Sve više ljudi u Torcidi i Armadi žele gledati nogomet, voljeti svoj klub bez da im metar do njih divljaci kvare ugođaj.

Ovih dana u najvećoj tajnosti, započeli su razgovori pojedinih Torcidaša i pripadnika Armade kako bi se uspostavila navijačka suradnja i zdravo suparništvo i navijanje za svoj klub.
Kako saznajemo novi vjetrovi Torcide i Armade osuđuju nasilništvo i divljanje i najavljuju bolju suradnju s policijom i nogometnim klubovima.
Navijači i Hajduka i Rijeke drže da dobar dio odgovornosti za nemire imaju i mediji i uskoro će se početi popisivati imena i prezimena novinara koji potpaljuju navijače i senzacionalistički objavljuju priloge s negativnim prizvukom.

KIGO.hr podržava navičače i NK Rijeke i NK Hajduka i svi pozitivne priče imati će uvijek našu pozornost.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u