Anezi ima novi spot i to u potpuno neočekivanom prostoru

Objavljeno 25.06.2020 - Zabava

Anezi ima novi spot i to u potpuno neočekivanom prostoru

“Pokaži mi put (acoustic version)” je akustična verzija trećeg Anezinog singla iz 2017. godine. Bojan Šalamon Shalla i Boris Kapetan s Anezi su koautori glazbe, a Danijela Borovnjak je s Anezi koautorica teksta. Ovaj akustični aranžman u cijelosti potpisuje poznati riječki glazbenik Emir Grozdanić, dok su aranžeri original verzije iz 2017. Predrag Martinjak Peggy i Bojan Šalamon Shalla.

Ovo je peti akustični singl koji je Anezi izdala. Pjesma je nastala kroz jednu spontanu ideju, kreaciju i divno druženje, a akustična verzija za Anezi ima posebnu umjetničku draž.

Anezi se tekstom pjesme obraća muškarcu koji bi tek trebao ući u njen život i ljubavno ga ispuniti.

Pogledajte:

Spot snimljen u parku skulptura Dušana Džamonje

Spotom za ovaj singl po sedmi put se nastavlja suradnja s renomiranim redateljem Dariom Radusinom. Lokacija spota je u Vrsaru, odakle je Anezi, u parku skulptura. To je vrlo posebno mjesto jer se radi o parku našeg svjetski proslavljenog kipara, pokojnog Dušana Džamonje, koji pripada Zavičajnom muzeju Poreštine. Zbog toga kod Anezi nije bilo želje ni potrebe za zahtjevnim scenama: „Htjela sam da fokus bude na umjetničkom audio-vizualnom konceptu. S obzirom na rezultat ovo mi je jedan od dražih spotova s ovakvim konceptum, uz „Samo najbolje želim ti (acoustic version)“.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u