Aleksandra Kolarić popljuvala sve i napustila SDP i politiku

Objavljeno 01.11.2018 - Vijesti

Aleksandra Kolarić popljuvala sve i napustila SDP i politiku

Nakon što nije uspjela preuzeti niti jednu ključnu poziciju u SDPu, Aleksandra Kolarić je napustila SDP i najvila je političko mirovanje za neko duže vrijeme što je za veliki broj građana izazvalo oduševljenje.

Naime, Aleksandra Kolarić je klasičan primjer osobe koja je loš političar i nju je u politici zanimao isključivo rejting stranke, političara, stranačke intrige i ona sama i po tome je poznata.

Od Aleksandre Kolarić nismo mogli čuti niti jedan prijedlog za bilo što konkretno tako da nitko ne zna kako bi ona kao primjerice predsjednik SDPa podizala BDP, pomagala u boljem brendiranju Hrvatske i njezinog turizma, nautike, proizvoda i kulture u svijetu.

Nejasno je kako bi pomogla u uređivanju bolnica, dječjih vrtića, škola, parkova, kako bi suzbila u Hrvatskoj pretilost, kako bi vodila računa o zdravoj hrani, vodama, šumama.

Aleksandra Kolarić nema niti jedan program koji bi pomagao građanima Hrvatske i kao takva je građanima Hrvatske neprihvatljiva.

“U SDP-u je game over”, rekla je Kolarić nakon što ju je novinar N1 pitao može li se situacija u SDP-u usporediti s današnjim Danom mrtvih.

Danas poslijepodne sam izašla iz SDP-a. Poslala sam mail predsjedniku stranke, glavnom tajniku i predsjedniku zagrebačkog ogranka SDP-a”, rekla je Kolarić u razgovoru za N1.

“Rekla sam da im prepuštam i preplaćenu članarinu. Za razliku od ovih faca koje prelaze Bandiću, ja sam imala preplaćenu članarinu”, rekla je Kolarić aludirajući na današnje “pretrčavanje” bivše SDP-ovke Milanke Opačić u saborski klub stranke Milana Bandića.

Na pitanje novinara je li se čula s nekim iz stranke, Kolarić je rekla: “Ne s oligarhijom i vodstvom. Čula sam se s dosta ljudi jer sam pred tjedan-dva, kad sam ovo odlučila, htjela reći ljudima koje cijenim, do kojih mi je stalo.”

“Odluku sam donijela prije zadnje sjednice Glavnog odbora, onda su me zvali ljudi, koji su znali za moju odluku, pričekaj još malo, naći ćemo način da smijenimo predsjednika. Rekla sam dobro, dan-dva ne čine razliku. Nisam bila sigurna u ishod, pokazalo se kao paceraj”, rekla je Kolarić.

“Procjenjujem da je SDP ovakav kakav je sada potpuno suvišna organizacija za Hrvatsku. SDP niti želi niti može činiti da bude alat za mijenjanje društva. I bivše i sadašnje vodstvo snose odgovornost za to. Nisam mogla sama sebi naći niti jedan razlog zašto bih ostala u toj organizaciji”, dodala je te najavila svoju političku pasivizaciju.

“Na političkoj sceni trenutno ne vidim niti jednu stranku koja može ovo društvo povesti u nužne promjene. Do daljnjega ću se posvetiti svojem poslu i svojoj obitelji”, rekla je Kolarić.

Njezin zadnji pokušaj aktivnijeg političkog angažmana u SDP-u bio je kandidatura za predsjednicu zagrebačke organizacije, no izgubila je u prvome krugu, a u konačnici je pobjedu odnio Gordan Maras. Ovaj poraz teško je prihvatila jer joj je mjesto predsjednice zagrebačke organizacije SDPa trebao pomoći u osvajanju trona SDPa na nacionalnoj razini.
SDPovci su osjetili enormnu ambiciju Aleksandre Kolarić da se vrati u SDP i da ga preuzme u cijelosti, no zbog nedostatka vizije za dobrobit svih i zbog prevelike samopromocije nisu se odlučili za nju.
Politički život Aleksandre Kolarić je konačno propao na sreću nje same i svih građana Hrvatske jer Kolarička je najzanimljivija upravo u komentiranju svih stranaka i to će učiniti najbolje ako nije član niti jedne stranke. Njezina gostovanja u medijima su uvijek zanimljiva, pametna, odriješita i zato je bolje da je glas naroda nego glas stranaka.

Redakcija KIGO.hr se raduje novim medijskim nastupima od sada NEOVISNE Aleksandre Kolarić!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u