„Aikido za djecu Hrvatske 2019“

Objavljeno 23.10.2019 - IzdvojenoSportVijesti

„Aikido za djecu Hrvatske 2019“

„Aikido za djecu Hrvatske 2019“ će se održati 26. listopada od 10 – 12 sati u YOSHINKAN DOJO CENTRU, Veprička ulica 15, u Sesvetama.

Ove godine pokrovitelji manifestacije su Predsjednica Kolinde Grabar – Kitarović, Gradonačelnik Milana Bandića i Središnji Državni Ured za Sport Janica Kostelić.

Želja je prezentirati svima zainteresiranima dobrobiti ove jedinstvene japanske borilačke vještine na mladog pojedinca, ali i na cijelo društvo.
Aikido je vještina koju mogu vježbati djeca i odrasli svih uzrasta i koja osim učinka na tjelesno zdravlje djeteta ima i neprocjenjiv učinak na mentalno i duhovno zdravlje svakog po na osob.

Primjenom aikido principa potiče se nenasilno rješavanje sukoba, uči se kako se kvalitetnije odnositi prema obitelji, prijateljima, životinjama i prirodi te kako si pomoći u svakodnevnim pritiscima odrastanja i školskih obaveza.
Na treninzima se razvija prijateljsko okruženje u kojem se osjeća harmonija zajedništva i jedinstva, upoznaju se raznolikosti u grupi što uvelike pridonosi uspješnoj socijalizaciji u društvu kao i razvijanju najviših životnih vještina prijeko potrebnih.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u