ACI novosti 2018

Objavljeno 09.05.2018 - TurizamVijesti

ACI novosti 2018

ACI sa zadovoljstvom predstavlja novitete za nadolazeću sezonu 2018:

– ACI App, novu mobilnu aplikaciju
– Besplatnu ulaznicu za NP Kornati svim gostima ACI marine Piškera

ACI mobilna aplikacija korak je naprijed u smislu usluge i funkcionalnosti za goste ACI sustava. Uz mogućnost rezervacije i plaćanja dnevnoga veza, ACI App korisnicima pruža i uslugu informacija o ACI marinama s ponuđenim sadržajima, vremensku prognozu i slobodne kapacitete na željenim lokacijama. ACI App dostupan je od sezone 2018. Aplikacija se može besplatno preuzeti u trgovinama aplikacija Google Play i App Store za Android i iOS operativne sustave.

ACI marina Piškera poziva vas da u 2018. godini iskoristite pogodnost ulaznice za Nacionalni park Kornati koja je uključena u redovnu cijenu dnevnoga veza ACI marine Piškera.

Kornati su najgušći sredozemni arhipelag koji se sastoji od 152 otoka, otočića i hridi između Dugog otoka i otoka Žirja. Njih 89 obuhvaćeno je istoimenim nacionalnim parkom. Kopno čini samo oko četvrtinu površine parka, dok morski ekosustav čini ostatak. ACI marina Piškera smjestila se u samome srcu netaknute prirode i u besprijekornoj harmoniji s Nacionalnim parkom predstavlja pravi raj za nautičare i sve željne izvornih prirodnih ljepota.
ACI Online Booking internetski je sustav rezervacija dnevnoga veza za sve ACI marine u potpunosti prilagođen svim platformama – računalima, prijenosnim računalima, tabletima i pametnim telefonima. Takva rezervacija omogućuje plaćanje dnevnoga veza sukladno raspoloživim kapacitetima pojedinih marina u tome trenutku. U svrhu brže i jednostavnije rezervacije, postojeći ACI Online Booking nadograđen je novim funkcionalnostima registracije i prijave korisnika te unosa i izbora plovila.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u