SPORT&NAUTIKA 24.-28. veljače 2010 Zagreb

Objavljeno 25.02.2010 - Gospodarstvo

Na Zagrebačkom velesajmu otvoren je međunarodni sajam Sport i nautika koji će trajati do 28.02.2010., a koji je okupio 400 izlagača iz 32 zemlje.

„Već po tradiciji, Sajam prati vrlo kvalitetan i sadržajan program koji se sastoji od stručnih skupova, prezentacija i izložbi, među kojima će posebnu pozornost privući međunarodni skup pod nazivom ˝Upravljanje slobodnim vremenom˝ te 8. međunarodna konferencija s glavnom temom „Trening brzine, agilnosti i eksplozivnosti“ u suradnji s Kineziološkim fakultetom“, rekla je među ostalim direktorica Zagrebačkog velesajma Mirela Bartolec.

Izaslanik ministra mora, prometa i infrastrukture kapetan Mario Babić rekao je među ostalim kako nautički turizam unatoč recesiji očekuje daljnji uspon.

Jadran je prošle godine posjetilo 300.000 nautičara na stranim plovilima, što je povećanje od 5,4% u odnosu na 2008. godinu.

Prema podacima iz prošle godine izdano je više od 57.000 vinjeta za prijavu dolaska stranih brodica i jahti što je povećanje od gotovo 4%.

Lanac od 21 marine tvrtke ACI u prošloj godini ostvario je dobit u iznosu od 17,6 milijuna kuna, što je za 60% više nego godinu ranije.

Nastavljaju se potpore za gradnju brodova u iznosu od 10% vrijednosti broda, kao i potpore glede razlike cijene za gorivo.

Cijene ulaznica i kataloga

– ulaznica za jednokratni posjet                                                                      30 kn

– ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenta i umirovljenika                       15 kn

– ulaznica za stalni posjet                                                                               90 kn 

– katalog sajma                                                                                            15 kn

 

Za organizirane grupe 25 i više posjetitelja odobravamo popust od 20 %

na cijene ulaznica.

Izložbena površina   15.000 m2

Mjesto održavanja   pav. 8a, 9, 10, 10A, 11A,  prolaz pav. 10A / 11A

Broj izlagača  više od 400

Zemlje sudionice32 zemlje:

AUSTRALIJA, AUSTRIJA, BELGIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, ČEŠKA, DANSKA, FINSKA, FRANCUSKA, GRČKA, ITALIJA, JAPAN, JUŽNA KOREJA, KANADA, KINA, MAĐARSKA, NIZOZEMSKA, NORVEŠKA, NOVI ZELAND, NJEMAČKA, POLJSKA, SAD, SLOVAČKA, SLOVENIJA, SRBIJA, ŠPANJOLSKA, ŠVEDSKA, ŠVICARSKA, TAJLAND, KINA, VELIKA BRITANIJA I SJEVERNA IRSKA, HRVATSKA

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u