6. izdanje utrke Inter cars Učka 2019.

Objavljeno 08.07.2019 - Sport

6. izdanje utrke Inter cars Učka 2019.

HAKS kup u Formula Driver vožnjama ponovo će jednu od najljepših brdskih staza, na prekrasnoj Učki, staviti u fokus sportske javnosti.

Oktansko druženje u sklopu 6. izdanja automobilističke utrke Intercars Učka 2019. zakazano je za 13. i 14. srpnja kada će se šestu godinu zaredom okupiti najbolji automobilisti koji će za razliku od prethodnih godina imati šikanu više i stazu dulju za 800 metara. Subota, 13. lipnja rezervirana je za tehnički pregled i verifikaciju, dok u nedjelju program počinje u 8:30 sati s obaveznim treningom, dok je u 11 sati predviđeno otvorenje i start prve od dvije vožnje.

-Nakon rekordnog Buzeta i ove godine na Učki očekujemo rekordno izdanje što se tiče odaziva vozača. Pripreme su u tijeku i nadamo se da će sve proći u najboljem redu, kao i prethodnih godina. Ovim putem pozivam sve ljubitelje oktana da im se pridruže na Učki, a za one koji ne stignu pripremili smo live prijenos koji će se moći gledati na Kanalu RI, Kreator TV-u i Youtubeu, najavio je Igor Puž, predsjednik AK Opatija motorsport.

Podsjetimo, koncept utrke preslikan je od Talijana, kao svojevrsna kombinacija brdskih utrka i autoslaloma, a dosadašnja natjecanja pokazala su koliko je u Hrvatskoj atraktivna ova najmlađa auto disciplina.

Autor: Igor Puž

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u