2. Rapski triatlon

Objavljeno 28.05.2010 - Turizam

2. Rapski triatlon

Ove subote Rab ugošćuje najbolje Hrvatske triatlonce na 2. izdanju “Rapskog triatlona” Na rasporedu su najprije najmlađi aquatlonci koji startaju u 13.00 sati u kategoriji A (25 plivanje i 320m trčanja) i kategoriji B djece (75m plivanja i 55

Pliva se u akvatoriju uvale Padova kao i prošle godine, trči se također kao i prošle godine do Vele Rive ovisno o discilplini prema raspis utrke, dok je biciklistčka staza ove godine izmjenjena. Naime, bicikla se vozi do trajekte luke Mišnjak i natrag ovisno o disciplini prema raspisu utrke. Cesta nije zatvorena za promet, međutim svi automobili kada trajekt pristane u luku zaustaviti će se dok triatlonci okreću na Mišnjaku. 

Prema posljednim prognozama očekuje se lagano pogoršanje vremena, međutim organizatori su sigurni da gore vrijeme ne može biti od onoga prošle godine. More je trenutno oko 19 C, a točnu temperaturu izmjeriti ćemo na dan utrke i objaviti na info panou pored zone izmjene.

Svi natjecatelji startni paket mogu pokupiti u petak 28.9.2010. od 18.00 do 20.00 sati u Hotelu Padova ili na dan utrke 29.5.2010. na istom mjestu od 10.00 do 12.00 sati. Sve naknadne prijave natjecatelja ili štafeta možete napraviti u istim terminima prijava. Predprijave su za sada zaključene sa 53 natjecatelja, ali očekujemo veći broj najavljenih natjecatelja i štafeta da se prijave na dan utrke u terminima prijava.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u