Na 2. virtualnom Danu karijera i znanja 30.000 posjetitelja

Objavljeno 13.05.2010 - Gospodarstvo

Posjetitelji su obilazili 14 virtualnih štandova na kojima su s poslodavcima i edukativnim ustanovama komunicirali putem chata. Mogli su se raspitati o mogućnostima zapošljavanja kod tvrtki, ali i za dodatno obrazovanje kod edukativnih u

Na 2. virtualnom Danu karijera i znanja, koji je u organizaciji portala MojPosao održan od 5. do 12. svibnja na adresi http://www.dankarijera.com/, zabilježeno je više od 30.000 posjetitelja, priopćio je danas MojPosao.
Za vrijeme virtualnog sajma izlagači su zaprimili oko 2.500 prijava i životopisa zainteresiranih posloprimaca, kaže se u priopćenju.
Posjetitelji su obilazili 14 virtualnih štandova na kojima su s poslodavcima i edukativnim ustanovama komunicirali putem chata. Mogli su se raspitati o mogućnostima zapošljavanja kod tvrtki, ali i za dodatno obrazovanje kod edukativnih ustanova.
Izlagači 2. virtualnog Dana karijera i znanja bili su T-HT, Mercator, 24sata, Cognita, VIPnet, Educamix, Kofax, Latina, Manpower, MORH, Prirodoslovno matematički fakultet, Reprint te Veleučilište u Karlovcu.
Osim šetnje po virtualnim štandovima, posjetitelji 2. virtualnog Dana karijera i znanja imali su priliku sudjelovati na nekoliko okruglih stolova i radionica koje su održane na zagrebačkim fakultetima, na kojima su sudjelovali vodeći stručnjaci za upravljanje ljudskim potencijalima u Hrvatskoj, stoji u priopćenju.[Hina]

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u