2CELLOS i Grad Zagreb poklanjaju koncert na Tomislavcu!

Objavljeno 16.05.2016 - Zabava

2CELLOS i Grad Zagreb poklanjaju koncert na Tomislavcu!

2CELLOS i Grad Zagreb poklanjaju veliki rođendanski koncert Luke Šulića i Stjepana Hausera na Tomislavcu 2. srpnja!

Rođendanski koncert na kojem naši slavni virtuozi slave peti rođendan, bit će ujedno i kraj svjetske turneje 2CELLOS. Koncert se održava u sklopu programa novog open-air festivala Zagreb Classic, koji na popularnom Tomislavcu ugošćuje 2CELLOS, ali i niz prvorazrednih simfonijskih i opernih orkestara predvođenih našim br. 1 filharmonijskim orkestrom Zagrebačkom filharmonijom.

Dio je to Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKUL koji će i ove godine ponuditi bezbroj nezaboravnih kulturnih događaja uključujući planetarno popularnih dvojac 2CELLOS koji na Tomislavcu najavljuju veliki koncertni spektakl na dar svim Zagrepčanima i gostima našega grada.

“Fenomenalnu produkciju koju smo imali na koncertu u Veroni u potpunosti ćemo preseliti u Zagreb. Koncerte u Americi smo odradili, a svjetsku turneju ćemo završiti gdje drugdje nego doma! Nadamo se samo da baš taj dan hrvatska nogometna reprezentacija neće igrati četvrtfinale!” – rekli su uvijek raspoloženi Luka Šulić i Stjepan Hauser na današnjoj press konferenciji održanoj u Klovićevim dvorima.

Gradonačelnik Milan Bandić je zajedno s direktorom Menarta Brankom Komljenovićem uručio Luki i Stjepanu zlatnu i platinastu ploču za album “2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser” te album “IN2ITION”.

Gradonačelnik je prigodom najave programa ovogodišnjeg ZgKUL-a te najave slavnih gostiju poručio kratko i jasno “Cool je biti zagrebački gradonačelnik”.

Programi ZgKUL obraćaju svim građanima grada Zagreba, ali se marketingom i PR-om snažno okreću i sve brojnijim turistima s ciljem da Zagreb postane atraktivna destinacija kako zimi u vrijeme Adventa, tako s druge strane i ljeti kada se cijeli Zagreb pretvara u jedinstvenu pozornicu pod otvorenim nebom od Medvedgrada preko Gornjega grada do Tomislavca i od Maksimira do Bundeka i Jaruna.

A zbog fantastičnih 2CELLOS na Tomislavcu, kao i niza drugih kulturnih atrakcija širom Zagreba – ovog je ljeta doista KUL biti u Zagrebu!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u