16. Sajam lova, ribolova i turizma

Objavljeno 13.04.2019 - Gospodarstvo

16. Sajam lova, ribolova i turizma

U Osijeku se ovog vikenda održavaju 16. Sajam lova, ribolova i turizma “Salori 2019.” i 23. Sajam automobila i prateće industrije “Motomobil”.

Svi koji vole ribolov ili lov – na jednome mjestu mogu naći sve što ih zanima. Inače, lov i ribolov sve su zaustupljeniji u ponudi konitentalnog turizma ovoga kraja. Na sajmu će se i ocjenjivati trofeji divljači, a u nedjelju će se održati i nacionalno natjecanje majstora kotlića – u kuhanju fišpaprikaša.

Više od stotinjak izlagača okupilo se na ovogodišnjem sajmu. Uz opremu za lov i ribolov predstavljaju su se i lovišta, trofeji te sportsko-ribolovna društva. Ribiolovcima koji vode brigu o ribljem fondu u Dunavu, Dravi i ostalim vodama uskoro bi trebao pomoći i novi zakon.

Važne sastavnice kontinentalog turizma svakako su lov i lovni turizam. Lovišta Slavonije i Baranje nadaleko su poznata po kvalitetno uzgojenoj divljači.

Novitete u nautici i automobilskoj industriji donosi 23. Motomobil. Posjetiteljima sajma, koji traje do nedjelje, nude se i proizvodi lokalnih OPG-ova. Ulaz je slobodan.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u