15. srpnja najveći zabavni park u Hrvata

Objavljeno 02.07.2017 - TurizamVijesti

15. srpnja najveći zabavni park u Hrvata

Pokraj Biograda na moru gradi se zabavni park kakav Hrvatska još nije imala, najveća je investicija u industriji zabave u zemlji. Uloženo je oko 13 milijuna eura, a planovi tu ne staju.

Kroz pet godina investitor planira uložiti preko 20 milijuna eura. Prostire se na pedeset tisuća četvornih metara. A s obzirom na planove za budućnost, možda jednog dana postane poput Gardalanda.

Kada se otvori za petnaestak dana, zabavni park će značajno obogatiti ponudu obiteljskog turizma ne samo u Biogradu nego i u cijelom ovom dijelu zemlje. Prednost mu je i blizina drugih turističkih destinacija na obali, pa je idelna lokacija za jednodnevne izlete.

Već je sada mnogo upita turističkih agencija. Plan je da kada turistima dosadi sunce i more, ali i izvan sezone, ovakva vrsta zabave nudi jednu drugačiju turističku priču. U tijeku su posljednji radovi.

Atrakcije poput rolercoastera i tajfuna koji simulira lansiranje astronauta u svemir uskoro će posjetiteljima parka pružati pravi adrenalinski užitak. Prodaja ulaznica počinje za nekoliko dana.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u