14. veljače KIGO.hr slavi 9 godina postojanja

Objavljeno 14.02.2019 - Vijesti

14. veljače KIGO.hr slavi 9 godina postojanja

Hrvatski dnevni portal KIGO.hr danas slavi devet godina postojanja.
KIGO.hr se etablirao u Hrvatskoj kao jedini portal koji nema vijesti s naglaskom na crnu kroniku, ubijanja i smrt jer smo uvjereni da ostali mediji imaju puno više talenata u objavi takvih vijesti.
KIGO.hr daje prednost uspješnima i kreativnima pa smo tako pokrovitelji brojnih manifestacija u Hrvatskoj, a surađujemo i s mnogim turističkim zajednicama, ministarstvima i poduzetnicima.

Iako su nam prije devet godina predvidjeli skoro gašenje jer se mediji u Hrvatskoj ne mogu financirati sami, kod KIGO.hr se dogodilo upravo suprotno. Normalne vijesti i naglasak na obična i ne senzacionalistička događanja učinile su da je upravo KIGO.hr kod mnogih običnih poslovnih ljudi i poduzetnika postao simpatičan medij s kojim se isplati i poslovati.

KIGO.hr je jedini hrvatski mediji koji nije u nikakvim dugovima i kao takav je neovisan od politike i politikanstva.

Broj klikova nam je nebitan, a važne su nam kvalitetne objave jer stvaramo dugotrajan projekt koji će pomoći u stvaranju bolje budućnosti za sve nas.

Hvala svim našim čitateljima KIGO.hr, a dio naše radakcije moći ćete upoznati i na štandu na najvećem sajmu nautike u Zagrebu od 20.02 – 24.02. 2019. godine.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u