WINTERSPLASH 6, 22./23.02.2013. AKC Medika, Zagreb: Klub Attack, Chakka\’s Room & Grey Room

Objavljeno 26.01.2013 - Zabava

WINTERSPLASH 6,  22./23.02.2013. AKC Medika, Zagreb: Klub Attack, Chakka\’s Room & Grey Room

Dub Terror se etablirao dub produkcijama koje spajaju roots glazbu s digitalnim futurističkim zvukom

Wintersplashu, zimskim zabavama Seasplash festivala koje se šestu godinu zaredom odvijaju u prostorima zagrebačkih klubova i već najavljenim inozemnim gostima,svjetski poznatom dub reggae soundsystem-u CHANNEL ONE pridružio se talijanski producent sa londonskom adresom DUB TERROR, jedan od najperspektivijih dub/dubstep producenata novije generacije, kojem je ovaj nastup ujedno i prvi u Hrvatskoj.

Dub Terror se etablirao dub produkcijama koje spajaju roots glazbu s digitalnim futurističkim zvukom. Nakon uspješnih izdanja ep singlova za Universal Egg, poznatu britansku izdavačku kuću, osvojio je scenu albumom prvijencem „Dub Terror“. Radio je remixeve za legendarnog Adriana Sherwooda, kultni electro-dub sastav ZionTrain, te za izdavačke kuće Heartical i Rough Trade. Kroz godine radio je s najvećim imenima reggae glazbe, na nastupima s Black Uhuru, Abyssinians, the Heptones…i u studiju s Warrior Queen, Echo Ranks-om, Brother Culture-om…Njegov izričaj spoj je utjecaja old school roots glazbe i izvođača poput King Tubby-a, Lee Perry-a i Jah Shaka-e i modernih producenata bass glazbe kao što su The Bug, Digital Mystikz i Disrupt. U zadnje dvije godine Dub Terror brusi svoj zanat nastupajući u poznatim britanskim i europskim klubovima, uključujući kultni Tokyo Dub klub u Bristolu u sklopu kojeg ima redovne setove.

www.facebook.com/pages/Dub-Terror/188262734545901
www.myspace.com/dubterror
www.discogs.com/artist/Dub+Terror

Ove godine Wintersplash će se uz raznovrsni program događati na tri različite pozornice u prostorima AKC Medika: u klubu Attack, Chakkinoj i Sivoj sobi. Uz Channel One u petak, 22.02. i Dub Terror u subotu, 23.02.,nastupiti će niz izvođača sa domaće i regionalne scene, te još poneki atraktivni inozemni gosti, čija ćemo imena objaviti u narednom razdoblju.

Dvodnevna ulaznica po cijeni od 80 kuna može se nabaviti isključivo putem rezervacija do 22.02. na mail: infosplash@seasplash.net, dok će na ulazu dvodnevna karta iznositi 100 kuna, a jednodnevna 60 kuna.
 
Sve informacije o Seasplash festivalu možete naći na:
www.seasplash-festival.com
www.facebook.com/seasplashfestival
www.twitter.com/seasplash_hr
www.youtube.com/seasplashfestival
 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u