Legalni MISTER Hrvatske ostaje doma, direkcija gubi licencu?

Objavljeno 30.10.2012 - Zabava

Legalni MISTER Hrvatske ostaje doma, direkcija gubi licencu?

Maja Šostar, vlasnica licencije izbora za Miss i Mistera Hrvatske i dalje u svom neposlovnom tonu. Ona će odlučiti tko će predstavljati Hrvatsku i nitko drugi. Ona je BOG.

Ostale zemlje se za svjetski izbor spremaju čak šest mjeseci. Ja uopće ne znam putujem li niti kakva su pravila natjecanja.

Rekao je to Mister Hrvatske Antonio Šincek (19). Iako je izbor za Mistera svijeta 24. studenog u Kentu u Velikoj Britaniji, Antonio još nije bio ni na kakvim pripremama. Dodaje kako se s Majom Šostar, vlasnicom licencije izbora za Miss i Mistera Hrvatske, od srpnja, kad su ga izabrali, vidio samo dva puta. Nije se sastao ni s dizajnerima čiju bi odjeću trebao nositi.

 
Iako je izbor za Mistera svijeta 24. studenog u Kentu u Velikoj Britaniji, Antonio još nije bio ni na kakvim pripremama, prenosi 24 sata. Dodaje kako se s Majom Šostar, vlasnicom licencije izbora za Miss i Mistera Hrvatske, od srpnja, kad su ga izabrali, vidio samo dva puta. Nije se sastao ni s dizajnerima čiju bi odjeću trebao nositi.

– Ne znam što me očekuje ako odem u Englesku. Na internetu sam pročitao da imaju natjecanje u plesu, kuhanju i talent show, ali iz direkcije mi nitko ne odgovara na pozive i poruke – objašnjava prvi tamnoputi hrvatski Mister u povijesti. Na službenim stranicama izbora za Mistera svijeta piše kako će Hrvatsku predstavljati prošlogodišnji pobjednik Vanja Grgec (25).

– Sreli smo se prošlog tjedna i rekao je da nema pojma o tome jer se više ne bavi manekenstvom – kaže Šincek. S djevojkom Patricijom Boduljak (19) u prosincu bi trebao dobiti prvo dijete. Unatoč tome, ne vjeruje da su ga zbog toga diskvalificirali.

– Ako nekom smeta moja titula, neka je uzme. Važniji mi je sin, kojeg ćemo nazvati Noah – zaključio je Mister iz Strmca Samoborskog. U direkciji nitko ne odgovara na naše pozive.

Bubičića također ignorirali kad je putovao u Koreju
Maja Šostar nije mi dala novac da platim prtljagu kad sam se vraćao iz Koreje, kaže Dino Bubičić (29). Na aerodromu se pravio da ne zna engleski kako bi ga pustili na avion. I on je razočaran direkcijom.

Neslužbeno saznajemo da autokraciji Maje Šostar nema kraja. Bahata je, bezobrazna i svojata izbor za MISS i MISTERA Hrvatske. Izbore ne poštuje i koriste joj samo kako bi putem sponzora zaradila što više novaca. U zadnje vrijeme upravo ovakvo vodstvo direkcije dovelo je ovo natjecanje do totalno nezanimljivog događaja. Vrijeme je da se licencija da nekome drugome, sposobnijem.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u