„Čudovišna priča u Parizu“ u vili Antonio

Objavljeno 25.10.2012 - Zabava

„Čudovišna priča u Parizu“ u vili Antonio

Projekcijom francuskog animiranog filma „Čudovišna priča u Parizu“ nadolazeće nedjelje u 12 sati, nastavlja se jesenska dječja kazališno – filmska sezona za djecu u organizaciji Festivala Opatija

„Crtić“ koji je namijenjen djeci od 5 do 11 godina sinkroniziran je na hrvatski jezik.  

Radnja je smještena u Pariz 1910. godine. Gradom vlada panika. Vodostaj raste, a čudovište je na slobodi!

Emile i živopisni izumitelj Raoul nađu se usred potjere za čudovištem koje terorizira građane Pariza. Zajedno sa zvijezdom pariškog cabareta Lucille, ekscentričnim znanstvenikom i njegovim neuhvatljivim majmunom, pokušat će spasiti bezopasno i dobroćudno stvorenje od nemilosrdnog i ambicioznog šefa policije.

Zvijezda kabareta The Rare Bird, u kojem se skriva muzikalno čudovište, je Lucille – lijepa i živahna pjevačica s Montmartrea. S devet je godina izgubila roditelje, a njezina teta Carlotta s kojom živi navija da Lucille pozitivno odgovori na udvaranje sjajnog policijskog komesara Maynotta. No, Lucille više uživa u slobodi i životnom stilu umjetnice nego u luksuzu i prestižu. Unatoč svojoj slavi, vodi život samotnjaka, no to bi se sve moglo promijeniti kad se ponovo sretne s Raoulom, prijateljem iz djetinjstva koji je iritantan, ali ah-tako šarmantan.

              Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija u pretprodaji ili sat vremena pred početak projekcije na blagajni pred dvoranom.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u