U utorak novi spot za pjesmu DALMACIJO, SRCE OCA MOGA

Objavljeno 22.10.2012 - Zabava

U utorak novi spot za pjesmu DALMACIJO, SRCE OCA MOGA

Pjesma Dalmacijo, srce oca moga, autora Pere Kozomare i Roberta Pauletića i u nadasve nadahnutoj izvedbi Ivane Kovač i klape Bunari iz Vodica, već nakon prvog izvođenja izazvala je veliko odobravanje publike

Proglašena jednom od najslušanijih pjesama ovog ljeta, zauzela je vrhove mnogobrojnih top lista, a nekoliko puta  dobila je i Zlatnik na Radio Dalmaciji.

Slušajući ovu pjesmu koju je Ivana posvetila svom djetinjstvu u Dalmaciji, vidi se neraskidiva ljubav koja je povezuje s ocem i podnebljem iz kojeg su oboje potekli.

Režiju i ovog Ivaninog spota preuzeo je Željko Petreš koji se potrudio izabrati lokacije koje će još više istaknuti lijepotu i čari Dalmacije, okrutnost i blagost njezinog krša.

Po reakcijama publike koja je imala priliku slušati ovu pjesmu već sad se može naslutiti da se radi o najambicioznijem Ivaninom singlu koji će je potvrditi kao uspješnog izvođača, a klapu Bunari kao još jedan dragulj na klapskoj sceni.

 
A kad se tome pridoda Ivanina želja da ispuni očeva očekivanja da se “piva samo iz srca”, možemo mnogo očekivati i od pjesme i od spota. Isto tako bliži nam se i dan kada će Ivana zajedno sa svojim ocem stati na istu pozornicu na velikom Mišinom koncertu, petak, 26.10.2012. – Rijeka, dvorana Mladosti.
 
Spot je sniman nekoliko dana, na raznim lookacijama pa tako i u Vodicama, Šibeniku, Tribunju i Murteru.

 

 

Promocija novog spota Ivane Kovač i klape Bunari planirana je u utorak, 23.10.2012.g.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u