RnB EXCLUSIVE „Opening party“,Club Boa, Rijeka, Subota 20.10.2012.

Objavljeno 17.10.2012 - Zabava

RnB EXCLUSIVE „Opening party“,Club Boa, Rijeka, Subota 20.10.2012.

Nakon ljetne R’n’B EXCLUSIVEturneje 2012.u kojoj je održano 15 nezaboravnih klupskih provoda diljem Jadrana, program R’n’B Exclusive se vraća u Rijeku

Prvi u nizu R’n’B Exclusive partya a ujedno i službeno otvaranje programa održat će se uklubu Boa ove subote20.10.2012. s početkom od22:00h.Jednom mjesečno riječane očekuje najbolji  RnB zvuk i vruća atmosfera koja se ponavlja iz partya u party u klubu Boa.

Ove subote  na ulazu očekuju Vas modeli R’n’B Honeys„wearing Zigman“,a unutar kluba za gramofonima vladar zagrebačkih podija DJ Chillsa najboljom selekcijom R’n’B, Reggaeton i Hip Hop glazbe.

U sklopu večeri održati će se i nagradna igra „Perfect time to shine“ u kojoj djevojka sa najljepšom haljinom za noćni izlazak dobiva vrijedne nagrade naših sponzora,  GaGa’ Milano i Bogner.

Posebnost ovog partya je da satovi GaGa’ Milano ovoga tjedna otvaraju predstavništvo u Rijeci u dućanu Zdravlju i Ljepota gdje ćete moći pogledati i isprobati kolekciju satova koji očaravaju strašću, maštovitosti i urarskom umijeću.

 

Cijelu zabavu prate naši kamermani i fotografi stoga se pripremite na party za pamćenje u klubu Boa.

 

Subota 20.10.2012. svi ste pozvani na veliko otvorenje programa R’n’B Exclusive.

 

Više informacija, fotogalerije, te video snimke sa R’n’B Exclusive partya pratite na

www.rnb-exclusive.com

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u