Josipović se još nebi našao s EX četnikom

Objavljeno 03.08.2012 - Vijesti

Josipović se još nebi našao s EX četnikom

Tomislav Nikolić (ex četnik) našao bi se s predsjednikom Hrvatske, no Josipović mu je dao nogu, jer prvo želi da se Nikolić normalizira prema susjedima što je nemoguće

Srbijanski predsjednik ( navodno ex četnik) Tomislav Nikolić za beogradski dnevnik Danas rekao je da je spreman sastati se s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem.

Govoreći o regionalnoj suradnji i državama koje je u regiji posjetio te koje namjerava posjetiti, najavio je da bi se uskoro trebao službeno sastati s predsjednikom Josipovićem te da će doći čim i kamo god ga hrvatski predsjednik pozove.

Nikolić, koji je dužnost predsjednika preuzeo 31. svibnja, istaknuo je kako on nije od onih koji putuju tek tako te da od takvih susreta mora biti neke koristi za Srbiju.

S obzirom na politiku koju je predsjednik Nikolić zagovarao devedesetih i njegove nedavne izjave o Vukovaru i Srebrenici, susret dvojice predsjednika moguć je kad predsjednik Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama, priopćio je Ured predsjednika Ive Josipovića.

Josipović u svakom slučaju pozdravlja želju predsjednika Nikolića da se i bilateralnim susretima nastavi politika pomirbe i dobrosusjedskih odnosa. Makar i sam Josipović je svjestan tko je u stvari Nikolić….

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u