17. godina teškog srpskog zločina na koji se vrh Srbije i dalje smije

Objavljeno 10.07.2012 - Vijesti

17. godina teškog srpskog zločina na koji se vrh Srbije i dalje smije

Pobijeno 8000 ljudi u Srebrenici od strane ruku bosanskih Srba i mozga Srba iz Srbije, ukazuje da se kompletno cijela Srbija ima čega sramiti te da sljedbenici takve politike moraju nestati

Predsjednik hrvatske vlade Zoran Milanović sudjelovat će na obilježavanju 17. godišnjice genocida nad Bošnjacima u Sigurnoj zoni UN-a u Memorijalnom centru Potočari u Srebrenici.

Po završetku komemoracije žrtava genocida u Srebrenici, predsjednik vlade otputovat će u Orašje, u povodu zajedničkog posjeta s predsjedavajućim Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslavom Bevandom Bosanskoj Posavini.

Milanović i Bevanda sastat će se s predstavnicima Županije Posavske, Distrikta Brčko i općina Bosanske Posavine koje pripadaju Republici Srpskoj.

Genocid su u srpnju 1995. godine počinile snage bosanskih Srba pod zapovjedništvom Ratka Mladića i Slobodana Miloševića ubivši više od osam tisuća Bošnjaka. Na groblju u memorijalnom kompleksu u Potočarima bit će pokopani posmrtni ostaci 520 žrtava srebreničkog genocida, a među njima i šest dječaka koji su u vrijeme kada su ubijeni imali petnaest godina te četiri žene od kojih je najstarija u trenutku ubojstva imala 94 godine. Na komemoraciji će govoriti i glavni rabin Park East sinagoge iz New Yorka Arthur Schneier i jordanski princ Hasan bin Talal.

Ova tužna komemoracija upućuje na to da od EU političara nitko nije optužen i zatvoren do dan danas, a krivci se znaju. EU političari na taj način pokazali su da ne postoje jednakosti među nacijama, jer da je primjerice srpska vojska pobila 8000 Engleza, u roku od mjesec dana bi se pohvatali i optužili krivci. Zašto su Englezi važniji od Bošnjaka nitko nezna, ali se zna da je takav stav, nezakonit i kažnjiv.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u