Ivo Josipović pao s kruške!?

Objavljeno 22.03.2012 - Zanimljivosti

Ivo Josipović pao s kruške!?

Vi miješate kruške i jabuke, kazao je jučer Ivo Josipović, nakon što je pao s kruške. Stručnjaci se još ne mogu složiti jeli pao s kruške ili s jabuke, uglavnom pad nije bio težak

Kruške ili jabuke pitanje je sad. Mnogi u Hrvatskoj miješaju ova dva stabla, no Ivo Josipović jasno zna koja je razlika između ova dva drva jer se nekoliko puta penjao na oba i padao je s oba. Bolovi od pada u načelu nisu bili veliki jer niti jedno drvo nije posebno visoko, a i tako je ispod bila zemlja, što manje boli od asfalta.

Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je  kako nema komentara na kaznenu prijavu Kabelskih operatera Hrvatske protiv Hrvatskog društva skladatelja-zaštita autorskih prava (HDS-ZAMP) te na zahtjev da se HDS-ZAMP stavi pod državnu kontrolu. On je jednostavno stručnjak za voće i glupo mu je da ga netko pita bilo što oko glazbe.

“To oni moraju raspraviti s nositeljima prava i s državom. Ja nemam komentara”, poručio je Josipović. Zanimljivo je da ovaj dobar poznavatelj voća nije skužio da državu u ovome slučaju predstavlja baš on, a u kojim zakonskim okvirima će se morati odnositi naši džepovi s nositeljima prava je baš odlučivao on sam.

Za medijske napise kako su njegove skladbe izvođenije od primjerice skladbi Dine Dvornika na vrhuncu njegove karijere rekao je kako se “uspoređuju kruške i jabuke”.
Ivo Josipović nije rekao dali je on u kruška ili jabuka, ali je svakako insinuirao da su građani Hrvatske banane
“Ja sam jedan od najizvođenijih skladatelja ozbiljne glazbe. Nedavno su i Poljaci izdali jedan CD s mojim kompozicijama i mislim da to samo koristi Republici Hrvatskoj”, ustvrdio je Josipović, poželivši svim autorima da se što više izvode.

Saznavši da je naša, kruška ili jabuka, toliko poznata u Poljskoj, iz redakcije KIGO.hr pohitali smo u razgovor s nekim Poljacima te se počeli hvaliti kako je sad i naše voće kod njih poznato. Međutim, Poljaci nemaju pojima o čemu mi to govorimo, kažu, “Bože mili, pa vi ste Hrvati doista u banani, ne razlikujete kruške od jabuka, a i pušite svašta…”

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u