Nova grupa na Facebooku : GRAĐANI VLADI: VOŽNJA MORA BITI JEFTNIJA!

Objavljeno 06.03.2012 - Vijesti

Nova grupa na Facebooku : GRAĐANI VLADI: VOŽNJA MORA BITI JEFTNIJA!

Građani Hrvatske žele probuditi Vladu RH da se snažnije angažira oko pojeftinjanja prijavoza u Hrvatskoj, tj. da se snažnije potiču EKO vozila na način kako je to slučaj i u najrazvijenijim državama Europe. Trenutačno se štite samo vel

Vlada RH mora zaštiti građane na način da im osigura jeftiniji prijevoz vozilima.

To je moguće izvesti na sljedeći način:

– Hrvatska ima dovoljno plina za svoje potrebe te stoga Vlada mora poticati ugradnju plinskih instalacija u vozila s minimalnim iznosom od 50% od ugradnje, ukidanje Atesta na plinske instalacije (ovlašteni instalater je već ovlašten od strane države te nema potrebe za još jednom kontrolom jer on odgovara za učinjeno djelo) te ukidanje poreza koji trenutačno morate platiti prilikom ugradnje plinskih instalacija.

– Vlada mora stimulirati kupnju hibridnih vozila (vozila sa elektro i klasičnim pogonom) primjer Njemačke je:
prilikom kupnje Toyota Priusa čija je cijena 27,000 Eura, Vlada Njemačke čak 7,000 Eura vraća nazad.
– Poticaj za kupnju automobila na električni pogon: Hrvatska ima dugu povijest u proizvodnji električnih vozila i iznimno jake elektro kompanije. Hrvatska je u zadnje dvije godine proizvela čak dva tipa električnih automobila koje Vlada RH uopće nije prepoznala niti kao mogućnost da se stimulira kupnja ovog vozila pa tako ni kao poticaj serijskoj proizvodnji, što potvrđujemo kroz eksluzivni intervju s direktorom DOK – INGa:

http://www.kigo.hr/tekst/11463.html

Pridružite se i predložite svojim prijateljima ovu grupu jer samo svi zajedno možemo natjerati Vladu RH da zaštiti običnog čovjeka, a ne krupni kapital i državni proračun, poručuju osnivači ove grupe.

Link na facebooku : http://www.facebook.com/groups/164279750357796/

Sa sakupljenih 50 000 istomišljenika u ovoj grupi, inicijatori grupe odnijeti će ove zahtjeve izravno u Vladu RH.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u