KIGO.hr party lud i nezaboravan

Objavljeno 16.02.2012 - Zabava

KIGO.hr party lud i nezaboravan

Na brodu Marina rođendanski parti KIGO.hr-a protekao u taktovima odlične glazbe i vrhunske zabave

 

Sve je bilo kako i treba biti. Koncert koji je trajao više od 2 sata nije ostavio nikoga ravnodušnim. Rođendansko slavlje su otvorili dečki iz klape “Kvarner” i odmah pokazali svima da su doista jedni od najboljih.

 

Mirna Međimorec i klapa KVARNER

Voditeljica cijeloga programa Mirna Međimorec, navela je sve uspjehe ove klape, a publika je velikim pljeskom nagradila dobru izvedbu te “probijanje glazbenog leda večeri”.

 

INDIGO

Usljedili su brži ritmovi, a prvi je na scenu stupio INDIGO, mladi glazbenik koji je sa svojom glazbom oduševio publiku. Pjevačica Nikita rekla je samo , “uf kako dečko ima dobru glazbu”, i bila je u pravu. Indigo radi sam svoju glazbu i tekst, a njegova zadnja pjesma “Kill For Fashion” objavljena je na portalu KIGO.hr

 

MAER

Nakon modernih taktova nastupio je istarki pjevač MAER koji nas je sa svojom laganom glazbom vratio u vrijeme romantike.

 

Grupa FAME i Leo Pavela

Na pozornicu ( palubu) popeli su se ONI, grupa FAME. Fantastičan nastup, image, dobra glazba i odlična pjevačica Eni. Njihov nastup bio je odličan i zaradili su veliki pljesak publike.

 

Ivana Brkašić s članovima grupe WHY NOT

Uslijedilo je vrijeme rocka. Za mikrofon je došla Ivana Brkašić koja je vrhunskim vokalom oduševila i mnogobrojne strance koji su bili na brodu Marina.

Nakon Ivane rockom su oduševili i grupa WHY NOT.

 

WHY NOT

Mali predah i nakon prilagođavanja instrumenata dolazi još jedan dobar bend, ONLI TU. Nastupaju već 8 godina, stvaraju dobru glazbu i imaju dobar kontakt s publikom.

 

ONLI TU

Nakod dugo nenastupanja u Rijeci napokon je na scenu došla i KRALJICA NOĆI, Nikita Ivošević. Vrhunska pjevačica fantastičnih glasovnih mogućnosti zapjevala je prvo opernu ariju “Sempre Libera”, a potom “Kraljicu noći”.

Leo Pavela i Nikita

Uslijedilo je iznenađenje večeri, tj. Nakon što je Nikita otpjevala “happy birthday” na pozornicu je pozvala Lea Pavelu koji je svima najprije zahvalio na dolasku i zatim želio prepustiti Nikiti da otpjeva i treću skladbu. No, stvari su pošle naopako od predviđenog, Nikita je zaustavila Lea Pavelu, te mu stavila u ruke tekst i nagovorila ga da s njom odpjeva jednu pjesmu, i to “Fantoma u operi”, i nakon što je publika svojim uzvicima potvrdila da se mora opjevati ovaj duet, nazad nije bilo.

Uslijedili su PHC poznati riječki bend koji uspješno obrađuje poznate hrvatske pjesme poput pjesme “Željo moja” i nadodaje im dijelove svoga teksta. Vrlo dobra glazba i scenski nastup oduševili su sve.

PHC i NIKITA

Kraj koncerta završio je s Nikitom i PHCom s pjesmom “Jer za ljubav treba imati dušu”

 

Nakon velikog pljeska, Mirna Međimorec je pozvala uzvanike na domjenak koji je i ove godine pripremila dizajnerica hrane Ana Jelić. Tortu su napravili u Snjeguljici, a sve to skupa servirano je u “Kapetanskom baru” na brodu Marina.

 

Uslijedilo je prozivanje urednika protala KIGO.hr Lea Pavela, web mastera portala Igora Dudića, glavnog tehničara Igora Lalića, dizajnerice KIGA, Slavice Uljar, te urednika za posebne projekte Hrvoja Čemeljića ispred torte da počnu s rezanjem torte. Torta tvrtke “Snjeguljica” bila je više nego odlična i dobar temelj za daljnje plesanje uz glazbu odličnog DJ Maria Van M – a.

DJ Mario VAN M

Cijeli brod mirisao je na lavandu s Maloga Lošinja, jer je Miomirisni vrt s Lošinja poslao stotinjak vrećica s pravom domaćom lavandom.

Lošinjski brod “Marina” u Rijeci

Još jednom hvala i našim pokroviteljima bez kojih ovaj party nebi bio tako dobar; TZ Mali Lošinj, PGŽ, TZ Mrkoplja, TZ Rijeka, HAC, Grad Kastav, Miomirisni vrt Lošinj, Snjeguljica te tvrtka MOTOMARINER iz Rijeke.

 

Hvala svima koji su uveličali ovu zabavu, bilo je odlično i pozivamo vas također na 3 rođendan KIGO.hr-a za godinu dana.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u