Najduži poljubac – maraton na Tajlandu

Objavljeno 15.02.2012 - Zanimljivosti

I ove godine uoči Dana zaljubljenih parovi na Tajlandu sudjeluju u tradicionalnom natjecanju u ljubljenju. Prošlogodišnji svjetski rekord od skoro dva dana – 46 sati, 24 minuta i 9 sekundi bit će jako teško oboriti. Organizatori

 

Tajlandski parovi počeli su maratonsko natjecanje u ljubljenju koje se tradicionalno održava svake godine uoči dana svetog Valentina. 
Ovaj zanimljivi maraton održava se na tajlandskoj plaži u Pataji, koja je oko 100 kilometara udaljena od Bangkoka, a sedam parova pokušati  oboriti svjetski rekord u najdužem poljupcu

Tajlandski parovi počeli su maratonsko natjecanje u ljubljenju koje se tradicionalno održava svake godine uoči dana svetog Valentina. 

Ovaj zanimljivi maraton održava se na tajlandskoj plaži u Pataji, koja je oko 100 kilometara udaljena od Bangkoka, a sedam parova pokušat će oboriti svjetski rekord u najdužem poljupcu.

 

Glavni uvjet za ovo natjecanje je da parovi ne odvajaju svoje usne ni za vrijeme odlaska u wc ni za vrijeme obroka. Svaki par za sebe ima jedan kvadratni metar prostora, hrana i piće se uzimaju na slamku, a upotreba četkice za zube nije poželjna jer može rezultirati razdvajanjem usana i diskvalifikacijom.

Maraton traje od 12. do 14. veljače, a par koji se uspije ljubiti duže od 46 sati, 24 minuta i devet sekundi osvojit će vrijedne nagrade, među kojima je i dijamantni prsten.

Organizatori maratona su napomenuli da se ovogodišnji broj natjecatelja smanjio jer je prilično teško oboriti prošlogodišnji rekord.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u