Na riječkom skijalištu Platak danas je bilo -21C!

Objavljeno 06.02.2012 - Vijesti

Na riječkom skijalištu  Platak danas je bilo -21C!

Na Platku je danas izmjereno -21 stupanj celzijusa. Orkanski udari vjetra uklanjaju snijeg sa staza pa ga trenutno ima tek 20 centimetara osim na zapusima gdje mu se visina višestruko povećava. Do daljnjega su žičare zatvorene zbog nepovoljni

Snijeg pada u Gorskom kotaru i mjestimice u Lici izvijestio je jutros u 9 sati HAK. Vozače savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme te, ako je moguće, odgode putovanje.

Za sav promet ponovno je zatvorena autocesta Rijeka – Zagreb između Kikovice i Delnica, kao i Dalmatina od Svetog Roka do Maslenice. U prekidu su trajektne linije Brestova-Porozina i Prizna-Žigljen, kao i sve katamaranske linije na riječkom području, koje ne voze već sedam dana. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna i manja dostavna vozila.

Jadranskom magistralom od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene smiju samo osobna vozila. Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Trenutno nema slobodnog pravca kojim se mogu kretati kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Rijeci i obrnuto.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u