INDIGO – Novi spot snimljen u Rijeci

Objavljeno 17.01.2012 - Zabava

INDIGO – Novi spot snimljen u Rijeci

Najnoviji spot INDIGA koji je snimljen u Rijeci, intrigantan i plijeni pozornost. Vrlo dobro snimljen, smontiran i odlično iskomuniciran s gledateljima

 

Indigo djeca je pojam korišten za osobe kod kojih su, prema vjerovanju New Age pokreta, nazočne određene sposobnosti koje pripadaju “višem evolucijskom stupnju čovječanstva”. Indigo, novi glazbenik u Hrvatskoj, umjetnik je čije sposobnosti djeluju kroz glazbu, riječi te vizualni identitet koji pripada 21. stoljeću.

 

Svoje pjesme promovira putem društvenih mreža poput Facebooka te Youtubea a nedavno je izdao i videospot za novi glazbeni uradak “Kill For Fashion” koji je, sudeći po komentarima, izazvao pravo oduševljenje među pratiteljima ovog mladog glazbenika.

Spot tematizira uobičajeni društveni fenomen, sposobnost osobe da prilagodi svoje odijevanje, frizuru, lifestyle i kriterije u životu trenutnoj modi. Scene s plesačima u razrušenoj riječkoj Harteri podsjećaju na revolt mladih alternativnih osoba koje ne prihvaćaju nametnuto. U par kadrova se Indigo pojavljuje prekrivenih očiju metalnim kreacijama čime se prezentira društvena slabovidnost te žrtvovanje za modu. Spot je snimljen u dva dana, 17. i 18. prosinca u Rijeci.

 

Kao glavne lokacije za snimanje odabrani su prostori tvornice papira (Hartera) te galerija K.U.N.S. Video je sniman pod redateljskom palicom mladog redatelja iz Zagreba, Nikolaia Kokanovića. “Promo” i “Making of” fotografije je uradio Luka Host dok je za priču spota zaslužan Indigo. Koreografiju te ples odradila je riječka plesna skupina Fame a kostime za “Modnu reviju” kreatorica Tajči Čekada. Među modelima “na pisti” našao se i Giovanni Jakovac, poznatiji kao “riječki modni mačak” a svoju točku “žrtvovanje za modu” odradio je performer Krešo Kovačiček.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u