Na rođendanskoj proslavi KIGO.hr nastupaju i Skupina FAME

Objavljeno 17.01.2012 - Zabava

Na rođendanskoj proslavi KIGO.hr nastupaju i Skupina FAME

Na Velantinovo 14. veljače, kada se proslavlja i druga godina hrvatskog dnevnog portala KIGO.hr, na brodu Marina, moći ćete vidjeti i izvrsnu vokalno – plesnu skupinu Fame

 

Skupina Fame osnovana je u proljeće 2010. godine. Osnovali su je Eni Jurišić, Vanja Boškovski i Vedran Spevan. Ideja je krenula od same Eni, glavnog vokala, da se osnuje skupina s kojom bi se prijavila na Supertalent. Vanja i Vedran okupili su plesače (Andrea Brnelić, Nikola Jurešić, Maja Budimir, Lea Crvelin, Dragana Malešević) i nakon mnogo sati provedenih u plesnoj dvorani, Fame je prošao na audiciji Supertalenta 2010. sa tri čvrsta ‘DA’ od strane strogog žirija pred kojim se predstavio sa pjesmama Arethe Franklin. Nedugo nakon toga, uslijedilo je polufinale Supertalenta s točkom Lady Gage, gdje su tehnički problemi bili presudni za dobar plasman.
Nakon Supertalenta, Fame nastavlja svoj put u sastavu Eni, Vanje, i Vedrana te novih plesačica: Sintije i Vanese Kučić te Ive Štimac. Nastupima na mnogim ljetnim pozornicama, u hotelima, dvoranama i eventima oduševljava publiku raznim koreografijama i odličnim vokalnim izvedbama raznih glazbenih žanrova. 
Fame trenutno radi na vlastitom tematskom show-u koji će krenuti s prikazivanjem u proljeće ove godine.

 

Na rođendanskom partyu KIGO.hr 14.02. 2012 FAME će se predstaviti na brodu Marina, najveći ploveći zabavni objekt u Hrvatskoj. Brod je privezan u samom središtu grada Rijeke.

 

Nastup FAMEa na Super talentu pogledajte ovdje:

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u