Prvi grad u Hrvatskoj bez cajki – Šibenik

Objavljeno 13.01.2012 - Zabava

Prvi grad u Hrvatskoj bez cajki – Šibenik

Na opće zadovoljsto pravih urbanih Šibenčana, u subotu je zadnji dan da će raditi club gdje se pušta srbijansko bosanska glazba

 

Ovaj stari prelijepi urbani i povijesni hrvatski grad, našao se u pravom čudu kada su se unutar starih zidina počeli odašiljati čudnovati barbarski taktovi plitke i živčane glazbe, gdje njezini obožavatelji dižu ruke u zrak smrknutih čela te urlaju i prijete prstima, poput rulje u srednjem vijeku.

 

Ove subote, 14. siječnja, u Cohibi će se održati oproštajna zabava, nakon koje će vlasnici staviti ključ u bravu.

Riječ je, kako doznaje Šibenik-In od vlasnika Ivana Pašalića, o strateškom potezu koji je uslijedio zbog financijskih razloga.

– S obzirom na to da je klub radio samo vikendom, isplativost nije bila zadovoljavajuća – kaže vlasnik. U koju svrhu će prenamijeniti prostor, Pašalić još uvijek ne želi otkriti.

– Jedino što zasad mogu potvrditi jest da sigurno neće opet biti noćni klub  – kaže Pašalić, kroz smijeh komentirajući da će se nakon par godina vikendom moći konačno naspavati k’o čovjek.

Riječ je o vrlo atraktivnom prostoru koji je smješten u staroj gradskoj jezgri, nedaleko od katedrale sv. Jakova.

KIGO.hr čestita građanima Šibenika ovaj važan dan, te im želimo da i dalje njeguju svoju kulturu klapa, šansona, dječjeg festivala i naravno rock and rolla. Vjerujemo da će nacionalne manjine naći zabavu za sebe na periferiji grada, a nadamo se da će ako počnu slušati hrvatsku glazbu, otkriti svu njezinu profinjenost i melodioznost…

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u