Franka Batelić: I dalje imam iste navike, radim ono što volim i želim

Objavljeno 15.07.2011 - Zabava

Franka Batelić: I dalje imam iste navike, radim ono što volim i želim

Prekrasna mlada hrvatska pjevačica Franka Batelić je nedavno izdala singl ”On fire” koji je od samog početka zadobio naklonost publike svojim zaraznim ritmom i pozitivnim vibracijama kojima Franka zrači

Za čitatelje Barkuna, Franka Batelić pristala je odgovoriti na nekoliko pitanja i tako pridati nama, ali i ponajviše vama, dah svog života kroz simpatične odgovore.

Tajnu njenog nadasve lakog prisvajanja publike, uz osebujan glas i zadivljujući stas, čine njena iskrena otvorenost i uvijek prisutna simpatičnost o čemu ćete se moći i sami uvjeriti u nastavku ovog članka.

Kao mlada pjevačica snažnog glasa, osim glasom publiku osvajate svojim privlačnim izgledom. Dakle, reklo bi se savršen spoj za medijsku glazbenu zvijezdu. Sigurno se često susrećete s ljubomornim komentarima. Kako se odnosite s njima?
«Mislim da mi nikada neće potpuno prestati smetati negativni komentari. Ipak, nakon mnogo uloženog truda i rada nije lako samo odmahnuti rukom na loše kritike. Ali danas sve manje brinem o tome. Bar se trudim.»

Jeli Vam smeta to što se mediji upliću u Vaš privatan život?
«Da. Apsolutno! Ne shvaćam to pretjerano zanimanje medija za tuđe živote. Da, čovjek sam, griješim, izlazim, volim i ponekad nosim dvije različite čarape.»

Kako se Vaša karijera odražava na privatan život?
«U mom životu se apsolutno ništa nije promijenilo. Osim straha da ako izađem u centar Zagreba neću moći neometano uživati u kavi s prijateljima. I dalje imam iste navike, radim ono što volim i želim. Jedino što ovaj tip posla nosi sa sobom brojne posljedice. No, na kraju dana ipak sretna odlazim u krevet.»

Vaš singl ”On fire” na kompilaciji ”Papaya Day & Night 2011” potpisuje Eric Destler. Kako je došlo do suradnje? Kako Vam je bilo surađivati s popularnim svjetskim zvijezdama glazbene scene? Hoće li to biti pjesma koja će zabilježiti ljeto 2011.?
«Eric Dester me zamolio da napišem tekst za ovaj singl i priznajem da sam bila pomalo skeptična, jer nikada nisam pisala, a ni pjevala house. No, pjesma je ispala i više nego dobro i nadam se da će ljudi uživati u njoj. Poletna je i vuče na podij. Tako sam ovoga tjedna u Papayi premijerno izvela On fire live i reakcije su bile više nego pozitivne!»

Kad bi mogla birati, s kime biste htjeli surađivati u skoroj budućnosti?
« Oh, mislim da to je i ostati će mladi škotski pjevač Paolo Nutini, a ne bih se žalila niti da me Mick Jagger pozove u svoj novi band.»

Nakon promjene frizure te dva izdana nova singla, kakvi su Vaši planovi za ljeto?
«Snimanje još jednog spota i to za singl Crna Duga, kupanje, uživanje s obitelji, svirke te odlazak u Ameriku.»

Gdje će publika moći uživati u Vašem glasu i stasu ovog ljeta?
«Prvi ću puta imati samostalni koncert u Labinu i to 13.kolovota! Požurite!»

Što poručujete Istranima i ostalim čitateljima Barkuna?
«Neka uživaju u našem prekrasnom moru i još divnijoj Istri.» (Sanda Adamić)

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u