Za vrijeme nagradne igre na 3.33 sata pao server KIGO.hr

Objavljeno 30.05.2011 - Vijesti

Za vrijeme nagradne igre na 3.33 sata pao server KIGO.hr

Punih tri sata i 33 minute nije bilo KIGO.hr-a, i to na dan kada se trebao proglasiti pobjednik nagradne igre VIKEND ZA DVOJE U DALMACIJI

 

Prava drama događala se danas predvečer na relaciji Rijeka – Rogoznica – Zagreb – Amerika.

 

Naime zbog prevelikog broja posjetitelja, preko 10 000 u jednoj sekundi, urušio se cijeli sustav koji koji drži KIGO.hr i skoro urušio mnoge ostale stranice kako u Hrvatskoj, tako i u Americi.

 

Nagradna igra je završila iza 19.00 sati i žiri u Rijeci je izvukao 6 sretnika za ulazak u finale nagradne igre VIKEND ZA DVOJE U DALMACIJI.

 

Iz riječke redakcije mailom je u Rogoznicu poslata informacija o finalistima, i iz dalmatinske redakcije je trebala uslijediti objava na KIGO.hr o finalistima.

 

Prvi finalist koji se javi od šestorice na broj Marine Frapa, trebao je dobiti ovu vrijednu nagradu.

 

Odjednom šok, pala je stranica KIGO.hr.

 

Točno u trenutku kada su svi očekivali finaliste, stranica je nestala i sustav se slomio.

 

Na tisuće ljudi je ostalo u neizvjesnosti, i klikali su i dalje nebi li se pojavila stranica KIGO.hr. Sve je odmah javljeno i na facebook tako da su se igrači obavještavali svakih 5 minuta o aktivnostima koje poduzimamo.

Jedino alternativno rješenje je bilo da objavimo u 20.30 imena finalista na facebook i da na taj način nastavimo s nagradnom igrom.

 

Nekakvim čudom, na minutu se pojavljuje KIGO.hr u eteru interneta, i Ivana Rojko iz Međimurja prva saznaje da je dobitnica nagrade, te hitno naziva u prostorije marketinga Marine Frapa.

 

Mi joj u nevjerici čestitamo, ali tražimo potvrdu da vidimo jer istina da se stranica pojavila na samo jednu jedinu minutu i opet pala.

 

Nakon otkrivanja da se doista i dogodilo sve što je Ivana Rojko kazala, čestitamo joj i objavljujemo sve na Facebooku.

 

Drama povratka KIGO.hr se nastavila dalje sve do Amerike, u kojoj su operateri nastojali u najkraće vrijeme otkloniti kvar.

 

Nakon tri sata i 33 minute konačno nam je javljeno da je stranica u funkciji, i da se građani diljem Hrvatske ponovno mogu služiti s njom.

 

Iz redakcije KIGO.hr još jednom se ispričavamo svima koji su proveli navedeno vrijeme u neizvjesnosti, i želimo poručiti da je nama iz redakcije bilo još gore.

Ujedno hvala svima onima koji razumiju što se dogodilo i veselimo se novim zajedničkim projektima i igrama.

 

S poštovanjem

 

redakcija KIGO.hr

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u