Novalja top destinacija po izboru Ryan Air magazina

Objavljeno 28.05.2011 - Turizam

Novalja top destinacija po izboru Ryan Air magazina

Ugledna britanska novinarka Zoe Griffin svrstala je Novalju u jednu od top svjetskih destinacija ove ljetne sezone, a klub Papayu u jedan od omiljenih mjesta za ples sa svjetskim glazbenim zvijezdama; istaknuto je u priopćenju

Uz posljednje priznanje najutjecajnijeg glazbenog magazina dance glazbe DJ MAG-a te uvrštavanjem u elitnih Top 100 svjetskih klubova gdje je Papaya stiže još jedno veliko priznanje samoj destinaciji, gradu Novalja, plazi Zrće i klubu Papaya. Magazin Ryan Air koji izlazi u nakladi od 7 000 000 kopija, te se nalazi na svim aerodromima i avionima kompanije Ryan air posvetio je šest stranica u magazinu blagodatima otoka, skrivenim plažama, bogatoj gastronomskoj ponudi, zavodljivim zalascima sunca te nezaobilaznim festivalima klubova na plaži Zrće.

Da će grad Novalja i plaza Zrce ove godine bit apsolutni svjetski hit govori i činjenice sa terena da je već sada skoro nemoguće naći slobodan smjestaj za bilo koji period sezone, a festivalskim menijem sezona je ove godine produžena i do tri tjedna sto je veliki uspjeh.

Prošlogodišnji iskorak na UK trziste rezultirao je da ce već na startu festivalske sezone Zrće i klubove na njemu posjetiti oko 6000 engleskih turista koji ce posjetiti Hideout festival (Papaya+Aquarius). Tjedan dana prije, u suradnji sa Exit timom iz Novog Sada na Get EXIT festivalu Papaya ce u sedam dana ugostiti velike grupe gostiju iz Mađarske, Slovačke, Njemačke, BiH, Slovenije, Austrije, Srbije i drrugih zemalja.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u